Fransförlängning

Frågor och svar om fransförlängning

Hur många fransar appliceras?

Här är det dina egna förutsättningar som avgör hur många strån som finns att arbeta med. Målet är applicera på alla som är tillräckligt långa för att kunna bära upp en lösfrans.

Kan jag använda mascara?

Efter en fransförlängning kommer du inte att behöva använda mascara, du kan kliva upp ur sängen och känna dig glamorös direkt. Om du ändå vill ha mascara på dina nya fransar någon gång så måste den vara oljefri. Volymfransar får absolut inte sminkas med mascara.

Vad är skillnaden på singelfransar och volymfransar?

Volymfransar är en modern teknik som innebär att man sätter flera tunna syntetfransar på varje naturlig frans. En teknik som har fördelen att den kan ge dig många fransar även om du inte har så många naturliga. Med hjälp av volymfransar har du möjligheten att femdubbla dina egna fransar utan att det ger mer slitage eller vikt. Det tar dock lite längre tid att göra volymfransar jämfört med singelfransar.

Kan man förlänga fransarna även om man bär glasögon?

Det går bra, men informera din behandlare innan din bokade tid. Med glasögon är det viktigt att hitta en längd och böj som passar och ser bra ut bakom glasögonen.

Kan man duscha och bada som vanligt efter en fransförlängning?

Det går bra, men de första 24 timmarna efter besöket gäller det att hålla sig borta från fukt och annan vattenkontakt. Det är viktigt för att limmet ska kunna härda. Hantera fransarna försiktigt när du torkar dem så kommer de att hålla längre.

Slits de naturliga ögonfransarna av förlängningen?

Anlitar du våra erfarna och kunniga fransstylister så kan du känna dig trygg. Vi gör alltid ett noggrant arbete och låter det ta den tid det tar. Det är dessutom viktigt att se till alla individers förutsättningar, så att man exempelvis inte arbetar med för tjocka fransar på en person som inte har den kvaliteten.

Förekommer allergier vid fransförlängning?

De flesta drabbas inte av några reaktioner på de allergivänliga lim som vi använder. Skulle ändå du få en svullnad eller någon annan form av allergisk reaktion så kan vi avlägsna fransarna kostnadsfritt.

Finns det tillfällen då man inte bör göra en fransförlängning?

Om du har problem med ögonen under pollentider så bör du vänta med att förlänga fransarna. Om du lider av en ögoninflammation så bör du heller inte göra behandlingen.

Fransförlängning – en skonsam metod som ger dina ögon ett lyft