Om oss

Kompetenta skönhetsbehandlingar i Stockholm

Vi erbjuder många sorters moderna skönhetsbehandlingar med hög kvalitet och standard, alltid med våra kunders välbefinnande alltid står i fokus. Alla våra medarbetare har stora kunskaper och lång erfarenhet inom sina respektive specialområden, oavsett om det handlar om ögonfransar, naglar, make up, hudterapi eller något annat. Du hittar oss i våra fina lokaler i centrala Stockholm.

Trivsel för kunden är alltid i fokus för oss. Alla våra medarbetare ser till att du är i fokus genom hela behandlingen – i en avslappnad och trygg miljö. När du har besökt oss ska du känna att du funnit en ny inre energi och tillfredsställelse. Vi ställer alltid höga krav på oss själva och arbetar alltid hårt för att nå bästa möjliga resultat. Alla våra behandlare är givetvis utbildade inom sina specialområden.

Ett brett utbud tjänster inom skönhetsvård

Vi följer alla Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd för att minska smittspridning. Alla utrymmen städas och verktygen spritas mellan behandlingarna. Vi bär givetvis även skyddshandskar och tillåter inga besök när det finns sjukdom inom personalen.

Vi som arbetar här är självklart uppdaterade inom den senaste tekniken och strävar alltid efter bästa möjliga resultat på våra behandlingar.

Vi innehar dessutom behandlingsförsäkring i samtliga behandlingar vi utför.

fransförlängning Stockholm

Kvalitet och trivsel är i fokus för oss